SEO usluge agencije

SEO usluge i njihova cena

Naša agencija pruža sveobuhvatne SEO usluge za već postojeće web sajtove ili kroz razvoj SEO plana za buduće projekte. Šta to znači za vas? To znači da ćemo vaš web sajt optimizovati na svim nivoima, od tehničkog SEO-a do kontinuirane izgradnje relevantnog i visokokvalitetnog sadržaja.

Kao stručnjaci za SEO, fokusiramo se na to da vaš web sajt bude uočljiv na pretraživačima poput Google-a, što dovodi do povećanja posete, konverzija i opšteg online prisustva. Bez obzira da li se bavite prodajom, pružanjem usluga ili rezervacijama, SEO je ključni faktor za uspeh vašeg online poslovanja.

Naše SEO usluge obuhvataju:

  1. Tehnički SEO: Optimizacija ključnih tehničkih elemenata vašeg web sajta kako bi ga pretraživači bolje razumeli i rangirali.

  2. On-page SEO: Kreiranje i optimizacija kvalitetnog sadržaja koji odgovara potrebama korisnika i poboljšava vašu poziciju na pretraživačima.

  3. Off-page SEO: Izgradnja relevantnih i autoritativnih linkova koji povećavaju ugled vašeg web sajta i pomažu u njegovom rangiranju.

  4. SEO analiza i praćenje: Kontinuirano praćenje performansi vašeg web sajta kroz analizu ključnih metrika i prilagođavanje strategije prema rezultatima.

Prednosti koje dobijate od naših SEO usluga su mnogobrojne. Ne samo što ćete privući veći broj posetilaca na vaš web sajt, već ćete i poboljšati korisničko iskustvo, povećati prodaju proizvoda ili usluga, te graditi dugoročnu prisutnost na internetu.

Za Manje Web Sajtove, Nudimo Mesečne Planove Već Od 200eur
od 250eur

Manji web sajtovi

SEO usluge paket Start

Za manje web sajtove, nudimo mesečne planove već od 250eur

Ovaj plan obuhvata osnovne SEO optimizacije, redovno održavanje, i podršku kako biste osigurali da vaš mali web sajt bude uvek funkcionalan i vidljiv.

Cena je izražena kao mesečni plan

Za Veće Web Sajtove I Kompleksnije Potrebe, Naši Mesečni Planovi Startuju Od 500eur
od 500eur

Veći web sajtovi

SEO usluge paket Prikaz

Za veće web sajtove i kompleksnije potrebe, naši mesečni planovi startuju od 500eur

Ovaj plan uključuje napredne SEO strategije, optimizaciju za veći broj ključnih reči, kontinuirano ažuriranje sadržaja, analizu konkurencije i još mnogo toga.

Cena je izražena kao mesečni plan

Za Web Shopove, Specijalizovani Seo Planovi Počinju Od 1000eur
od 1000eur

Web shop

SEO usluge paket Enterprise

Za web shopove, specijalizovani SEO planovi počinju od 1000eur

Ovaj obiman plan obuhvata sve aspekte SEO optimizacije, uključujući tehničke SEO radnje za optimizaciju strukture web sajta, kreiranje i optimizaciju medijskog sadržaja za bolju konverziju, kao i PR objave radi poboljšanja online reputacije i vidljivosti vašeg web shopa. Sve ove strategije su usmerene ka povećanju posete, konverzije i dugoročnog rasta vašeg online biznisa

Cena je izražena kao mesečni plan

SEO usluge - prednosti

Nemojte čekati da vaš konkurent preuzme prednost! Kontaktirajte nas danas i započnite put ka optimizaciji vašeg web sajta za uspeh na internetu.