Google oglasi - PPC

Google Ads ili Google oglasi

Naša usluga kreiranja Google oglasa, poznata kao PPC (Pay-Per-Click) kampanje, prilagođava se specifičnim potrebama vašeg biznisa, industrije i niše. Razumemo da svaki biznis zahteva jedinstven pristup kako bi postigao optimalne rezultate.

Sve naše Google oglasne kampanje prolaze kroz tri ključne faze: istraživanje, formiranje kampanje i analizu. U fazi istraživanja detaljno analiziramo vaše ciljeve, konkurenciju i ciljnu publiku kako bismo kreirali efikasnu strategiju. Nakon toga, formiramo kampanje prilagođene vašim ciljevima i pružamo kontinuirano upravljanje i optimizaciju kako bismo postigli najbolje rezultate. Na kraju, redovno analiziramo i izveštavamo o performansama kampanja, pružajući vam jasne uvide i informacije o ROI i efektivnosti vaših PPC kampanja.

Ppc Usluge
od 150eur

Manji web sajtovi - biznisi

Google oglasi paket Strela 1

Mikro biznisi

Za mikro biznise ili one koji se fokusiraju na manji broj usluga ili proizvoda, nudimo mesečni paket koji obuhvata do 2 reklamne kampanje po ceni od 150 eura. Ova opcija je idealna za startapove ili male firme koje žele da povećaju svoju vidljivost i privuku kvalitetan saobraćaj na svoj web sajt.

Cena je izražena kao mesečni plan

Marketing Google Ads Usluga Mesčni Plan Il2 Marketing
od 500eur

Veći web sajtovi

Google oglasi paket Strela 2

Za firme koje imaju veći obim poslovanja i žele da pokriju više usluga ili proizvoda, nudimo paket sa do 10 Google oglasa mesečno po ceni od 500 eura. Ovaj paket je pogodan za srednje velike kompanije koje žele da povećaju svoju prodaju i dosegnu širu publiku putem efikasnih PPC kampanja.

Cena je izražena kao mesečni plan

Google Oglasi Il2 Marketing

Google oglasi - Milion

Google oglasi paket Milion

Kompanijama koje imaju veliki obim Google oglasa mesečno, pružamo individualni pristup i cenovnu ponudu koja se formira po dogovoru. Ovo nam omogućava da prilagodimo naše usluge precizno vašim potrebama i ciljevima, obezbeđujući maksimalan ROI (Return on Investment).

Google oglasi - naše usluge il2

Naš tim se trudi da svaka PPC kampanja bude pažljivo istražena i pažljivo postavljena kako bi postigla najbolje rezultate. Proces izrade kampanje obuhvata detaljno istraživanje ključnih reči, analizu konkurencije i identifikaciju ciljne publike. Nakon toga, pristupamo kreiranju oglasa i postavljanju kampanje na Google platformi, uz konstantno praćenje i optimizaciju kako bi se postigao najbolji mogući ROI.

Naš standardni vremenski okvir za izradu PPC kampanje je oko 10 do 15 dana, ali ovo može varirati u zavisnosti od složenosti kampanje, ciljeva i konkurencije na tržištu. Važno je da svaka kampanja bude pažljivo planirana i optimizovana kako bi donela željene rezultate, te stoga ulažemo trud i vreme u svaku fazu izrade kampanje kako bismo osigurali uspeh vaše PPC strategije.

Google oglasi prednosti

Prednosti PPC kampanja su mnogobrojne. Pružaju trenutne rezultate i omogućavaju vam da dosegnete ciljnu publiku u realnom vremenu. Ovo je posebno korisno kada želite brze rezultate ili promociju određenih proizvoda ili usluga. PPC kampanje takođe pružaju visok stepen kontrole i prilagodljivosti, jer možete precizno odrediti svoj budžet, ciljnu grupu, geografsku lokaciju i vreme prikazivanja oglasa.