O nama il2

Tim internet marketnig agencije il2

Mi smo mlada marketing agencija osnovana pre tri godine, ali sa dugogodišnjim iskustvom u marketingu kroz razne projekte i saradnju sa korporativnim firmama. Vođeni željom za preduzetništvom, okupili smo se oko iste ideje i osnovali il2 Marketing doo. Naš tim trenutno broji 4 stalno zaposlena člana i 2 saradnika (programer i pisac) koji su tu da podrže naše klijente u svim marketinškim potrebama.

Marketing Agencija Za Digitalni Marketing Ilij@ Osnivač Il2

Google oglasi i SEO optimizacija

Ja sam Ilij@ Đur@šinović, suosnivač Internet marketing agencije il2 Marketing. Sa fokusom na SEO (optimizacija za pretraživače) i PPC (plaćeno oglašavanje po kliku) uslugama, moj cilj je da pomognem klijentima da ostvare vidljivost i uspeh na internetu.

Sa dugogodišnjim iskustvom u digitalnom marketingu, posebno u optimizaciji web sadržaja i upravljanju plaćenim kampanjama, moje sposobnosti su usmerene ka stvaranju efikasnih strategija koje donose rezultate. Kroz duboko razumevanje SEO tehnika i Google Ads platforme, radim na tome da klijenti ostvare bolje rangiranje na pretraživačima i povećaju konverzije.

Takođe sam osnivač web portala dronovi.rs. Ova platforma je posvećena svetu dronova, pružajući korisne informacije, savete i recenzije o najnovijim tehnologijama u ovom domenu. 

Stručnjak za copywriting i SEO strategije

Jelen@ Stojiljković je naš stručnjak za copywriting i SEO strategije. Sa višegodišnjim iskustvom u pisanju i uređivanju tekstualnog sadržaja na web stranicama, Jelena je zadužena za kreiranje relevantnog i privlačnog sadržaja koji optimizuje SEO performanse. Takođe, ona je odgovorna za uređenje informacija na web stranicama, uključujući i kontakt forme. Sa svojim dubokim razumevanjem društvenih medija, Jelena je osnivač nekoliko foruma i profila posvećenog roditeljstvu, čime doprinosi širenju korisnih informacija i stvaranju zajednice sa istomišljenicima.

 
il2 marketing agencija za Google Ads 2024
Bojan Kralj Il2 Marketing

PHP i SEO

Bojan Kr@lj je programer sa sedmogodišnjim iskustvom u PHP programiranju. Tokom svoje karijere, radio je na raznim projektima, posebno na web shop platformama, gde je stekao duboko razumevanje procesa prodaje online. Bojan je takođe stručnjak u programskim jezicima JS (JavaScript) i React, često koristeći ove tehnologije za razvoj korisničkih interfejsa i dinamičkih web aplikacija.

 

U timu il2 Marketinga je već dve godine, Bojan je ključni član tima zadužen za implementaciju SEO strategija na web sajtovima naših klijenata. Njegovo znanje se proteže od pisanja skripti do izmena na frontend-u, što omogućava optimizaciju sajta kako sa tehničke, tako i sa korisničke strane.

 

Za dobar marketing je potreban plan, istrajnost i novac

Klijenti internet marketing agencije il2

U prilogu su oznake naših klijenata s kojima smo uspešno sarađivali i nastavljamo da radimo, prilagođavajući se njihovim potrebama i ciljevima. Za neke smo implementirali PPC kampanje, dok smo za druge fokusirani na SEO strategije, pružajući im kompletnu podršku u digitalnom marketingu.